Az elbűvölő Mortal Kombat és az elhagyatott gyerekek

2005-03-02 10:14:44


A Mortal Kombatot kiadó Midway 115 millió dolláros veszteséggel zárta 2003-at, de a múlt évben már csak 20 millió dollár mínuszt mutatott a mérlegük. Mindezt az NBA Ballers, a Midway Treasures, illetve a különösen sikeres Mortal Kombat: Deception játékokkal érték el. (forrás: Filefront)A minap azonban újabb nem várt fejlemény következett be: néhány fiatal korú fiú ugyanis a játékban szereplő Baraka pengés kivégző mozdulatait felhasználva gyilkolt meg egy 14 éves gyereket. A brutális gyilkosság után a holttestet egy folyóba dobták. (Forrás: RTL Klub online)

Hogy mindez milyen hatással lesz a Midway bevételeire, azt aligha tippelhetjük meg, azonban tény, hogy épp a tegnapi nap került a boltokba a Mortal Kombat: Deception GameCube-ra kiadott változata. A játék egyébként korábbi MK epizódokhoz képest rengeteg újítással rendelkezik: tartalmaz készségfejlesztő puzzle játéklehetőséget, illetve sakkozhatunk is Mortal Kombat karaktereivel.


Emellett azonban soha nem látott brutalitás lengi körül a játékot, mely minden bizonnyal nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a Mortal Kombat: Deception a Midway történetének eddigi leggyorsabban fogyó játékává váljon!