A Gamestar sztárja: Gyu

2008-02-12 23:51:03

A level up 133. adásában debütált televíziós műsorvezetőként Gyu. Nézőink már eddig is több médiumon találkozhattak vele: újságíróként, rádiós műsorvezetőként egyaránt.
Gyu eredetileg mérnökember, évtizedek óta vonzódik a digitális kütyükhöz, játékokhoz. A legtöbben a Gamestar magazin videojáték-újságírójaként ismerik, pedig az MR2 Petőfi Rádió Netidők című műsorában is rendszeresen hallható.

Sokan "kockának" titulálhatják mackós alkata és sokat sejtető szemüvege miatt, holott Gyu igen intenzív életet él: imádja a sportot, zenél, és novellákat ír.

Honlapját, a Gyu loves AOR oldalon szerelmének, a dallamos rockzenének szentelte. Sőt, Százhalombattán saját zenei műsort is vezet, a RádióEgy100-ban Zenesarok címmel.

Szereti a fantasy és sci-fi irodalmat, a Galaktika 183. számában megjelent, "A világ eleje" című munkájáért Zsoldos Péter díjra jelölték.

Gyuval 2004 óta a Gamestar TV szerkesztőjeként is találkozhatnak a játékrajongók, így nem csoda hogy a level up kamerái előtt is otthonosan mozog.

Műsorunkban elsősorban a videojáték-kultúra témakörével fog foglalkozni.