Vicces japók

2006-07-11 23:44:47

Két hete mi is bemutattuk a Brain Age című játékot, most azonban egy egészen különleges marketing-fogásról olvashattunk a Computerworld hasábjain.
A japán játékgyártó ugyanis egy DS Lite konzollal és egy Brain Age szoftverrel lepte meg a hatvanadik születésnapját ünneplő amerikai elnököt. A játék mellé egy levelet is fogalmaztak, amelyből nézőink kedvéért mi is idézünk:

"Kedves Bush Elnök úr!
Boldog születésnapot! Ne aggódjon, hatvan évesnek lenni egy igazán izgalmas mérföldkő az ember életében. (...) Ha még fontosnak tartja elméjének élesítését, kérjük fogadja tőlünk szeretettel az új Nintendo DS Lite rendszert egy "Brain Age: Tornáztasd az agyad legalább napi egy percben" című játékkal.
(...) Nyilvánvalóan nincs túl sok ideje ilyesmire, de pontosan ezért lesz nagyszerű szórakozás a Brain Age. Napi néhány perc játék elegendő agyunk karbantartására. Olyan kategóriák közül választhat, mint a matematika vagy az olvasás és memorizálás. Próbálja ki őket, és figyelje meg a napról napra javuló eredményeit! (…) Reméljük, örömét leli a játékban és az új konzolgépünkben. Mégegyszer boldog születésnapot kívánunk!
A Nintendo csapata"


Forrás: Computerworld