Kupik a Second Lifeban

2006-04-12 02:43:03

Second Life hooker
Virágzik a prostitúció a Second Life című MMORPG-ben, olvashattuk a 1UP magazin hasábjain. A virtuális call-girlök szokásaival foglalkozó cikkből kiderül, hogy a lányok egy menetért 500-1500 forintnak megfelelő összeget kérnek, amiért 30-40 percnyi verbális és részint audiovizuális gyönyört kapnak a kliensek.
A játékban nemcsak prostituáltak, hanem madámok is vannak, akik vigyáznak a lányokra, bordélyházakat üzemeltetnek.

Természetesen a regisztrációkor kötelezően megadott, és ellenőrzött életkor alapján a fiatalkorúak nem juthatnak elektronikus légyottokhoz - legalábbis profi kurtizánokkal nem.

A kundsaftokat elemezve a call-girlök elmondták, hogy vannak köztük olyanok, akik a való életben nem lennének képesek a fizetett szexre, akár kulturális, akár testi okokból. Előfordulnak köztük pl. háborúban rokkant katonák, vagy épp homoszexuálisok, akik olyan államban élnek, ahol a meleg-bárokat tiltják.

Vannak olyan játékosok is, akiknek a szexhez - történjen az akár virtuálisan - több időre van szükségük, így előfordult már olyan is, hogy valaki egy egész délutánt töltött el egy lánnyal beszélgetve, shoppingolva a Second Life boltjaiban, míg a végén megtört a jég közöttük.

Forrás: 1UP.com